Kuntopalvelu Porkkana > Palvelut ja hinnasto

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus aloitetaan aina henkilökohtaisella kartoituksella. Missä ollaan ja minne halutaan pyrkiä. Personal training-paketti suunnitellaan täysin sinun tarpeittesi mukaan. Yleisesti asiakassuhteen alussa kartoitetaan lähtötaso kuntotestillä, tehdään toimiva liikunta- ja ravintosuunnitelma sekä varataan säännölliset yhteiset treenit. Pakettiin kuuluu myös oma sali- tai kotitreeniohjelma, puhelintuki ja sähköpostipalvelu.

Pari- tai Pienryhmävalmennus

Parivalmennus sopii loistavasti esimerkiksi pariskunnille tai ystävyksille, joilla on samanlainen tavoite. Pienryhmävalmennus koostuu 3-6 hengen ryhmästä, jossa kaikilla osanottajilla sama tavoite. Tapaamiset ovat viikottain joko sisällä tai ulkona.

Personal training-palvelu

Personal training-palvelu voidaan toteuttaa haluttaessa myös etävalmennuksena videopuheluiden ja netin kautta.

Kuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus

Erilaiset testit toimivat hyvänä motivaattorina ja konkreettisena mittarina edistymiselle. Valmennuksissa ne kuuluvat osana projektia vähintään sekä alussa että lopussa, mutta voit myös tilata erikseen mm. liikkuvuuskartoituksen

Ravintoneuvonta

Ravinnon osuus hyvinvoinnissa on merkittävän suuri – etenkin, jos tavoitteesi on painonhallinta ja kiinteytys sekä energisyyden lisääminen. Ravintovalmennuksessa täytät ruokapäiväkirjaa, jonka valmentaja analysoi ja yhdessä tämän pohjalta mietitte juuri sinulle sopivat valinnat arjessa.

Hyvinvointivalmennus