Yksilövalmennus

Yksilövalmennus eli personal training aloitetaan aina henkilökohtaisella kartoituksella. Missä ollaan tällä hetkellä ja minne halutaan pyrkiä. Personal training-paketti suunnitellaan täysin sinun tarpeittesi mukaan. Yleisesti asiakassuhteen alussa kartoitetaan lähtötaso kuntotestillä ja mittauksilla, tehdään toimiva liikunta- ja ravintosuunnitelma sekä varataan säännölliset yhteiset treenit. Pakettiin kuuluu myös oma sali- tai kotitreeniohjelma, puhelintuki ja sähköpostipalvelu.

Personal training-palvelu voidaan toteuttaa haluttaessa myös etävalmennuksena videopuheluiden ja netin kautta.

Pari- tai Pienryhmävalmennus

Parivalmennus sopii loistavasti esimerkiksi pariskunnille tai ystävyksille, joilla on samanlainen tavoite. Pienryhmävalmennus koostuu 3-6 hengen ryhmästä, jossa kaikilla osanottajilla sama tavoite. Tapaamiset ovat viikottain ja voidaan toteuttaa eri kohteissa.

Kuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus

Erilaiset testit toimivat hyvänä motivaattorina ja konkreettisena mittarina edistymiselle. Valmennuksissa ne kuuluvat osana projektia vähintään sekä alussa että lopussa, mutta .voit myös tilata erikseen mm. liikkuvuuskartoituksen tai kehonkoostumusanalyysin.

Ravintovalmennus

Ravinnon osuus hyvinvoinnissa on merkittävän suuri – etenkin, jos tavoitteesi on painonhallinta ja kiinteytys sekä energisyyden lisääminen. Ravintovalmennuksessa täytät ruokapäiväkirjaa, jonka valmentaja analysoi ja yhdessä tämän pohjalta mietimme juuri sinulle sopivat valinnat arjessa.

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus sisältyy automaattisesti yksilövalmennukseen ja sitä käytetään osana kaikissa asiakassuhteissa. Hyvinvointivalmennuksella pyritään kartoittamaan elämän eri osa-alueet ja niiden tämän hetkinen tila. Ihminen on osiensa summa, emmekä välttämättä pysähdy arjessa pohtimaan asioita, joihin kaipaisimme ehkä muutosta. Yhdessä pohdiskelevilla kysymyksillä ja viikkotehtävillä pyrin johdattamaan sinut oivaltamaan itse muutokseen johtavat valinnat.

Hinnasto