Riikan hellän päättäväisellä avustuksella olen saanut kiinni pienistä arjen muutoksista ja pystynyt säilyttämään uudet rutiinit. Olen huomannut positiivista muutosta energiatasoissani ja jaksamisessa, ja jopa lihaksia on alkanut ilmestymään paikkoihin, joissa niitä ei ennen ollut. Tämä jos mikä on kokonaisvaltaista ja juuri minulle räätälöityä palvelua, suosittelen ihan kaikille!
-Katja 50
Pienryhmävalmennuksessa ollaan kunnolla pöllytetty vanhoja uskomuksia, rajoittavia ajatuksia ja harjoiteltu armollisuutta itseä kohtaan. Itsestä välittämistä ja voimavaroista huolehtimista. Kun saadaan oikea mind-setti, seuraa kroppa mieltä. Kevyt mieli, kevyt keho. Kiitos Riikka ajatuksia herättävistä tapaamisista ja mun maailman mullistaneesta vuodesta! Oot super!
-Mari 35
Pitkään masennusta sairastaneena olen työkykyni säilyttääkseni käynyt mm. kolmen vuoden pituisen kuntouttavan psykoterapian, tapaaminen terapeutin kanssa oli viikoittain. Sen jälkeen olen ollut Riikan valmennuksessa nyt useamman kuukauden. Koen, että näistä muutamista kuukausista Riikan hyvinvointivalmennuksessa on ollut minulle jopa suurempi hyöty kuin monivuotisesta terapiasta!
Riikka on pieni nainen, jolla on suuri sydän. Hän on empaattinen, viisas ja luotettava, sydämellinen ihminen. Hänen persoonansa on kaukana niistä piiskureista, joita nähdään TV:n painonpudotusohjelmissa. Minunlaiseni herkän ja ylikiltin ihmisen on oikein hyvä olla Riikan ohjauksessa.
– Riitta, 49
Sun kanssa treenaaminen / muutosvalmennus on kokonaisvaltaista pään ja kehon valmennusta. Otat asiakkaan vastaan yksilönä ja haluat panostaa sekä henkiseen että fyysiseen hyvinvointiin, koska muutos ei ole koskaan pelkkiä numeroita painon tai senttien muodossa, vaan kaikki lähtee asiakkaan omista tuntemuksista kehossa ja mielessä.
Hyvien keskustelujen ja tehtävien kautta avaat asiakkaan syvimpiä tuntoja ja saat hänet pohtimaan elämää ja itseään niin, että hän huomaa muutoksen esteenä olevat väärät uskomukset / ”heikkoudet”, mutta samalla hän oppii valjastamaan käyttöönsä omat voimavaransa, joita meissä jokaisessa on enemmän kuin uskommekaan. Ja juuri se on parasta, että silloin kun ei itse jaksa uskoa niin sä uskot ja saat asiakkaan ylittämään itsensä kerta toisensa jälkeen.
Sun avulla mäkin olen löytänyt paljon vahvuutta itsestäni ja hyväksyntää olla minä ja tätä kautta saanut valtavasti iloa ja valoa omana itsenä olemiseen. Olet tutustuttanut mut aivan uusien, huikeiden lajien pariin, joissa olen syttynyt liekkiin pitkästä aikaa. Olen saanut jakaa sulle ilot ja surut ja pettymykset ja sä olet aina hyväksynyt kaikki mun tunteet sellaisenaan ja kannatellut niiden läpi. Musta on tuntunut, että sä ymmärrät aidosti ja välität aidosti. Lisäksi sulla on mahtava asenne elämään ja hurttia huumoria, joka on just mun makuun. Elämä ja treeni ei saa olla liian vakavaa.
On ollut myös hienoa huomata, että olet valmis mukauttamaan treenit mun tarpeiden ja sen hetkisten fiilisten mukaan. Välillä treenataan kovaa ja välillä keskustellaan paha olo ulos. Nautit selvästi työstäsi, olet monipuolinen ja hallitset lajit ja treenitavat laidasta laitaan. Se tuo treenaamiseen monipuolisuutta ja pitää mielenkiintoa yllä. Sulla on rautainen kokemus ja ammattitaito. Teet selvästi työtä jota rakastat suurella sydämellä. Kiitos, että olet.
-Heidi, 33
Vaihdoin vuosia sitten suositusten perusteella Riikan HIITtiin – ihan paras vaihdos ikinä! Mukaan tuli myös aivan loistavat pienryhmätreenit ja viimeisimpänä Kangoo -monien mahdollisuuksien treeni sekin. Riikka on ohjaajana erittäin monipuolinen, rautaisella ammattitaidolla, hersyvällä huumorilla ja mielettömällä motivoinnillaan varustettu Super-nainen. Tunnit on huolellisesti mietittyjä ja yksilöt omine tarpeineen huomioituja. Mukavaa on myös se, että asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan ja huomioidaan. Riikan tunnit on täynnä toimintaa, iloa ja tsemppiä -toimivat erittäin hyvin sekä fyysisenä että psyykkisenä tankkauksena pitkin viikkoa. Oman polkuni upein ohjaaja ikinä.
-Niina, 50
Käyn Riikan ohjaamilla HIIT- ja Kangoo Jumps -tunneilla. Huippu tyyppi, jaksaa kannustaa ja innostaa. Kovia jumppia vetää – mutta antaa myös vaihtoehtoja liikkeille – jos on jotain vaivaa. Olen saanut ystäviänikin mukaani hänen tunneilleen ja kaikki ovat niistä tykännet. Paras vetäjä ja tsemppari.
-Päivi, 53
Riikka, sä oot elämäntaidon visiönääri, joka kykenet sirottelemaan ympärillesi kauneuden, ymmärryksen ja harmonian sädehtivää taikapölyä – jonka ansiosta meillä on mahdollisuus olla kiitollisempia omassa arjessamme – ja uskoakseni jopa onnellisempia omannäköisessä elämässämme.
-Eija, 52
Mä oon saanu tän PT-valmennuksen myötä taas uuden ihanan ihmisen mun elämään. Vaikka 6 kk valmennusta on mennyt, niin pomput (Kangoo Jumps) jatkuu enkä mä häivy Kuntopalvelu Porkkanan elämästä minnekään. Oot paras.
-Jenni, 36
Minulle treenaaminen Riikan kanssa on antanut luottamusta siihen, että minäkin voin onnistua. Samaten treenit trainerin kanssa ovat mahtavia kokemuksia sekä fyysisesti, että henkisesti. On hienoa, että traineri ottaa huomioon fyysiset vaivat ja sen mukaan ohjelmat tekee. Uskallan tehdä uusia asioita, kun on luotettava henkilö vieressä. Mikä mahtava fiilis jokaisen Riikan treenin jälkeen. Aina tunnin loputtua miettii jo milloin taas pääsee itseään ”rääkkäämään”. Itseluottamus, hyvä olo ja hymy ovat Riikan ansioita (suurelta osin).
Kiitos!
-Maarit, 36
Ihania energisiä tunteja, joilla mennään eikä meinata. Hoidetaan niin aerobinen kuin lihaskuntokin hyvän musiikin tahdissa. Kaiken kruunaa aina iloinen ja tsemppaava vetäjä, suosittelen.
-Leena, 60
Kun ikää on tullut lisää huolettaa, miten jaksan. Liikunta on yleensä sosiaalista ja minunkin liikuntaharrastukseni koostui pääosin ryhmäliikuntatunneista (vaihtoehto sohvalle). Liikunnan alku sujui jotenkuten, mutta sitten motivaatio katosi ja tuntui etten jaksa eikä huvita. En ole ns. ”yksintekevä” vaan tarvitsen kaverin harrastukseeni. Tökkii ihan kaikki. Ex-tempore päätin kuitenkin kokeilla vielä personal traineria tsempparina -enkä ole katunut vaikka ikäihmisenä kynnys personal trainerin ottamiseen olikin erittäin korkea. Hyvällä hengellä, ilolla ja avoimella kommunikaatiolla Riikka pitää lipun aina korkealla. Kymppi plus aurinkoiselle tsempparille!
-Ritva, 68
Muutama vuosi sitten laihdutin 30 kg mutta pikkuhiljaa kilot tulivat takaisin. Sitten sain käsiini vanhan valokuvan ja järkytys oli suuri. Samalta istumalta päätin, että nyt on tultava kunnon elämäntapamuutos. Onneksi löysin Riikan yhteystiedot netistä ja hän sai minut houkuteltua kokeilemaan yhdessä treenausta. Tieto siitä, että joku tsemppaa ja että on jollekin tilivelvollinen auttaa tavoitteen saavuttamisessa huimasti. Ruokavalio ja treeni yhdistettynä yötyöhön ja lapsiperhe-elämään asettaa omat haasteensa. Riikan kanssa treenit ovat monipuolisesti kehittäviä ja sopivasti haastavia, koskaan ei mennä siitä mistä aita on matalin. Voin lämpimästi suositella Riikan palveluja jos oma motivaatio hiipuu tai tuloksia ei vain näy!
-Kaisa, 42
Riikka is a fantastic trainer. I have been training with her for 18 months and have never missed a session. 6 months after our training began I started to win tennis matches regularly and a year later I won the ladies singles and doubles championship at our club. Riikka’s sessions are fun and every single session has a different focus and is challenging in various ways. Each covers cardio and strength training and I’ve never felt fitter nad healthier than I do now. Training with her is worth every cent!
-Christine, 45 ( Lontoo)
I have trained with Riikka for nearly a year and she keeps working out interesting and fun. She took time to understand my goals and objectives and tailored my routine to meet them.  She also has a strong understanding of the physiology and she takes courses and goes to seminars to stay on top pf the latest techniques. It’s fun to work out with Riikka – great personality, always positive attitude and very encouraging in every session.
-Jim, 39 (Lontoo)

Yhteydenotto