Äänimalja­rentoutus

Syvärentouttava äänimaljahoito perustuu maljojen aiheuttamaan värähtelyyn. Ihmisestä yli 70% on vettä, ja maljojen värähtely resonoi kehossamme. Lempeä värähtely rentouttaa aina solutasolla asti ja vastaa jopa kolmen tunnin syvää unta.

Kiireisessä arjessa aivomme toimivat lähinnä tiheätaajuisella Beta-tasolla, taistele tai pakene-moodissa. Aivojen taajuus laskee rentoutuneessa tilassa hitaille Alfa-aalloille, samoin kun nukahtaessamme, unen ja valvetilan rajamailla. Meditatiivisessa syvärentoutuneessa tilassa voimme saavuttaa jopa syvemmän Theta-tason, missä intuitiomme pääsee valloilleen.

Äänimaljoilla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitys- tai kiputiloja. Elimistömme värähtelee harmonisesti tasapainossa ollessaan. Epätasapainossa ja stressitilassa kehoon syntyy kireyksiä ja energialukkoja.

Maljojen värähtely hieroo ja hoitaa syvemmältä, mihin kädet eivät pääse. Lihakset rentoutuvat, kiputilat hellittävät ja kehon kanavat avautuvat vastaanottamaan hoitoa kerta kerralta paremmin. Hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elimistöömme solutasolla aina sisäelimiä ja suolistoa myöten.  Hoito tasapainottaa energiaamme ja virittää kehon takaisin hyvinvoinnin taajuudelle.

Äänimaljarentoutushoito voidaan toteuttaa ryhmätuntina, pienryhmässä tai yksilöhoitona. Hoito sopii lähes kaikille (vasta-aiheet yksilöhoidolle: sydämentahdistin, syöpä, raskauden kolme ensimmäistä kuukautta) ja on helppo menetelmä, koska voit vain keskittyä kuuntelemaan käsin taottujen tiibetiläismaljojen harmonista sointia ja antaa maljojen hoitaa loput.

Yksilöhoito tapahtuu patjalla, hoitopöydällä tai vaikka joogakankaan sisällä, mukavat lämpimät vaatteet päällä. Voit halutessasi ottaa mukaasi oman tyynyn ja viltin. Hoito aloitetaan sanallisella kehoskannauksella ja rentoutuksella. Maljat asetetaan kehon ympärille sekä halutessasi vatsan, selän tai käden päälle. Näin värähtely tuntuu voimakkaammin ja hoito tehostuu.

Tunnin äänimaljahoidon aikana maljoja soitetaan maksimissaan 45minuuttia. Jokainen rentoutus päättyy muutaman minuutin hiljaisuuteen, ennen kuin sinut hellästi herätellään takaisin tähän hetkeen. Värähtely ja sointi voi tuntua kehossa vielä jopa 24 tunninkin kuluttua.

Olo hoidon jälkeen on seesteinen, rauhallinen ja maadoittunut. Hoidon jälkeen juo runsaasti vettä.

Katkaise kiire ja anna itsellesi lupa latautua äänimaljahoidossa!

Hinnasto