Liikunta- ja hyvinvointipalveluita erilaisille ihmisille, erilaisiin elämäntilanteisiin

Hienoa, taidat olla valmis muutokseen, hyppää kyytiin!

-Hyvinvointivalmentaja Riikka Lausniemi

Autan sinua löytämään tien, keinot ja motivaation hyvinvointisi parantamiseen ja elämäntapojen hallintaan. Kuntopalvelu Porkkanan palveluista löydät mm. erilaisia innostavia ryhmäliikuntatunteja, työhyvinvointia tukeva palveluita, Power Plate ® -harjoituslaitteen, Kangoo Jumps ® -tunnit ja -kenkävuokrauksen, SUP-lautavuokrauksen ja ohjauksen, rentouttavat äänimaljahoidot ja uutuutena Detox-jalkakylpyhoidon.

Kuntopalvelu Porkkanan monipuolisesta valikoimasta pääset lukemaan tarkemmin palvelukohtaisilta alasivuilta.

Hyvinvointivalmennus on avain elämäntapamuutokseen

Hyvinvointivalmennus on kaikkien Kuntopalvelu Porkkanan palveluiden taustalla, ja sitä käytetään osana kaikissa asiakassuhteissa riippuen palvelukokonaisuudesta.

Hyvinvointivalmennuksella pyritään kartoittamaan elämän eri osa-alueet ja niiden tämän hetkinen tila. Ihminen on osiensa summa, emmekä välttämättä pysähdy arjessa pohtimaan asioita, joihin kaipaisimme ehkä muutosta. Yhdessä pohdiskelevilla kysymyksillä ja viikkotehtävillä pyrin johdattamaan sinut oivaltamaan itse muutokseen johtavat valinnat.

Kalevalainen jäsenkorjaus, Kuntopalvelu Porkkana, Sastamala

Kuntopalvelu Porkkana valmentaa, testaa ja neuvoo

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus aloitetaan aina henkilökohtaisella kartoituksella. Missä ollaan ja minne halutaan pyrkiä. Personal training -paketti suunnitellaan täysin sinun tarpeittesi mukaan. Yleisesti asiakassuhteen alussa kartoitetaan lähtötaso kuntotestillä, tehdään toimiva liikunta- ja ravintosuunnitelma sekä varataan säännölliset yhteiset treenit. Pakettiin kuuluu myös oma sali- tai kotitreeniohjelma, puhelintuki ja sähköpostipalvelu. Kysy myös etävalmennusta!

Pari- tai Pienryhmävalmennus

Parivalmennus sopii loistavasti esimerkiksi pariskunnille tai ystävyksille, joilla on samanlainen tavoite. Pienryhmävalmennus koostuu 3-6 hengen ryhmästä, jossa kaikilla osanottajilla on sama tavoite. Tapaamiset ovat viikottain joko sisällä tai ulkona.

Etävalmennus

Personal training- ja hyvinvointivalmennus voidaan toteuttaa haluttaessa myös etävalmennuksena videopuheluiden ja netin kautta.

Kuntotestaus ja kehonkoostumusmittaus

Erilaiset testit toimivat hyvänä motivaattorina ja konkreettisena mittarina edistymiselle. Valmennuksissa ne kuuluvat osana projektia vähintään sekä alussa että lopussa, mutta voit myös tilata erikseen mm. liikkuvuuskartoituksen tai kehonkoostumusmittauksen.

Ravintoneuvonta

Ravinnon osuus hyvinvoinnissa on merkittävän suuri – etenkin, jos tavoitteesi on painonhallinta ja kiinteytys sekä energisyyden lisääminen. Ravintovalmennuksessa täytät ruokapäiväkirjaa, jonka valmentaja analysoi ja yhdessä tämän pohjalta mietitte juuri sinulle sopivat valinnat arjessa.